Accountmanager Binnendienst

Wil jij met jouw ijzersterke commerciële en technische skills ons succes vergroten en bijdragen aan innovatieve zorgtechnologie & service? Met als mooie missie onze zorgklanten te ontzorgen, zodat zij hun werk nóg efficiënter kunnen uitvoeren? Klinkt goed? Lees dan nog even verder en bundel, binnen Steunpunt Woonzorgtechnologie, jouw krachten met de onze!

Wat ga je doen?

Programma van eisen, calculaties, offertes en aanbestedingen. Dat is waar jij je hand niet voor omdraait en graag je bed voor uitkomt. Gezamenlijk zorgen jullie, als team, voor een optimaal contact met onze klanten. Zodat zij kunnen doen waar ze het beste in zijn … zorgen! In deze zelfstandige rol ga je voor maximaal resultaat, de beste klantrelaties en natuurlijk een hoop plezier met al je collega’s.

Wie ben jij?

 • Een dynamisch strategisch commercieel talent met een sterk technisch inzicht, met een (net) afgeronde HBO en/of WO opleiding Technisch Bedrijfskunde of een combinatie hiervan;
 • Kennis van Microsoft Office en SAP Business One is een sterke pré;
 • Een proactief en overtuigend communicator gericht op samenwerking en resultaat;
 • Iemand met een natuurlijke affiniteit voor de zorg, want dat is waar we ’t voor doen!

Wat bieden wij jou?

 • Een ambitieus bedrijf met ondernemerschap, passie voor de zorg en veel innovatie;
 • Een goed salaris om je schoorsteen van te laten branden;
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 20 vakantiedagen;
 • Veel eigen inbreng en volop ruimte voor persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling;
 • Een zeer sociale werksfeer waar werk en humor hand in hand gaan en successen ‘verplicht’ gevierd worden!
 • Net je opleiding afgerond of aan het afronden? Wij bieden een fast-track interne opleiding aan om je talenten direct in de praktijk toe te passen;
 • Woon je niet in de buurt? Geen probleem! Ons bedrijf heeft zeer flexibele werktijden en je werkt dynamisch vanuit huis en vanuit het kantoor;

Wie zijn wij?

Steunpunt Woonzorgtechnologie B.V. is een open steunpunt met als specialiteit woonzorgtechnologie en ICT; die ingezet worden voor een effectiever en efficiënter zorgproces. De zorgsector maakt steeds meer gebruik van technische ondersteuning, waarbij het van groot belang is dat zorgverleners voortdurend focus blijven behouden op de zorg en zorgbehoevenden. Wij nemen daarom graag een deel of de gehele technische taken over en ontzorgen daarbij de zorg!

Waar kan je solliciteren?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Wij zijn ook oprecht benieuwd naar jou! Trigger ons met jouw CV & motivatie en solliciteer via onderstaande button. Dan beloven we je zo spoedig mogelijk persoonlijk te contacten. Meer info of vragen? Neem gerust contact op met onze collega Petra van HR via vacature@steunpuntwzt.nl.

Solliciteer je niet direct en wil je een kandidaat aanbieden? Leuk dat je aan ons denkt. We gaan echter vooralsnog uit van onze eigen wervingskracht. Aangeboden kandidaten zullen we dan ook als een welkome tip beschouwen en graag zelf in procedure nemen. Dank je wel.

 • Leuk dat je gaat solliciteren bij ons. Nog beter als je onze nieuwe collega zou worden! Mocht dit nou uiteindelijk niet zo zijn voor deze vacature dan ontstaan er wellicht nieuwe mogelijkheden in de toekomst. Daarom willen we graag je gegevens bewaren zodat we weer contact kunnen opnemen. Is dat oké?
 • Wil je dit liever niet dan respecteren we uiteraard je privacy. We zullen jouw gegevens dan direct na afronding van de sollicitatieprocedure netjes verwijderen.

Collega aan het woord

Accountmanager Niels vertelt over zijn functie en werken binnen onze organisatie. Klik op onderstaande knop om de video te bekijken!