Werkvoorbereider / calculator

Wil jij impact maken voor onze klanten in de zorg? En met jouw technische en commerciële kennis bijdragen aan innovatieve zorgtechnologie? Ben je toe aan een volgende carrièrestap? Calculeer die dan in bij Steunpunt Woonzorgtechnologie!

Wat ga je doen?

Voorbereiden, calculeren, adviseren, begeleiden. Voor jou staan de wensen van onze klanten centraal. Daarnaast ben jij de technische en commerciële steun en toeverlaat van onze binnendienst medewerkers. Jij zorgt voor een goede werkvoorbereiding en scherpe calculaties op basis van alle aangeleverde informatie. Je kijkt kritisch naar de meest efficiënte en effectieve inzet van mens, materiaal en middelen. Van een strakke planning en kloppende begroting tot correcte nacalculaties en heldere technische verslaglegging. De innovatieve technieken in de zorgcommunicatiesystemen volgen elkaar snel op. En dit biedt continu nieuwe kansen voor jou en onze klanten!

Wie ben jij?

 • een IT-technisch en commercieel ingesteld adviseur met hbo werk- en denkniveau;
 • een ondernemende werkvoorbereider met relevante ervaring en sterk cijfermatig inzicht;
 • een stressbestendig en overtuigend communicator gericht op samenwerking en de klant;
 • iemand met een natuurlijke affiniteit voor de zorg, want dat is waar we ’t voor doen!

Wat bieden wij jou?

 • een ambitieus bedrijf met ondernemerschap, passie voor de zorg en veel innovatie;
 • een goed salaris om je schoorsteen van te laten branden;
 • een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • veel eigen inbreng en volop ruimte voor persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling;
 • een zeer sociale werksfeer waar werk en humor hand in hand gaan en successen ‘verplicht’ gevierd worden!

Wie zijn wij?

Steunpunt Woonzorgtechnologie B.V. is een open steunpunt met als specialiteit woonzorgtechnologie en ICT; die ingezet worden voor een effectiever en efficiënter zorgproces. De zorgsector maakt steeds meer gebruik van technische ondersteuning, waarbij het van groot belang is dat zorgverleners voortdurend focus blijven houden op de zorg en zorgbehoevenden. Wij nemen daarom graag een deel of de gehele technische taken over en ontzorgen daarbij de zorg!

Waar kun jij solliciteren?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Wij zijn ook oprecht benieuwd naar jou! Trigger ons met jouw CV & motivatie en solliciteer via onderstaande button. Dan beloven we je zo spoedig mogelijk persoonlijk te contacten. Meer info of vragen? Neem gerust contact op met onze collega Petra van HR via vacature@steunpuntwzt.nl

Solliciteer je niet direct en wil je een kandidaat aanbieden? Leuk dat je aan ons denkt. We gaan echter vooralsnog uit van onze eigen wervingskracht. Daarom zullen we aangeboden kandidaten dan ook als een welkome tip beschouwen en zullen we ze graag zelf in procedure nemen. Dank je wel.

 • Leuk dat je gaat solliciteren bij ons. Nog beter als je onze nieuwe collega zou worden! Mocht dit nou uiteindelijk niet zo zijn voor deze vacature dan ontstaan er wellicht nieuwe mogelijkheden in de toekomst. Daarom willen we graag je gegevens bewaren zodat we weer contact kunnen opnemen. Is dat oké?
 • Wil je dit liever niet dan respecteren we uiteraard je privacy. We zullen jouw gegevens dan direct na afronding van de sollicitatieprocedure netjes verwijderen.