Inspectie en Onderhoudstechnicus Woonzorgtechnologie

In deze functie kom je bij al onze klanten die door het hele land verspreid zitten. Je voert frequente inspecties uit op woonzorgtechnologische systemen en bent in staat om kleine verstoringen op de locatie op te lossen.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspectie, onderhoud en werkzaamheden aan de technische installaties bij onze klanten. Dit gebeurt zowel plaatselijk als op afstand. Je plant de periodieke inspecties zorgvuldig in en zorgt voor een duidelijke rapportage en actuele documentatie voor zowel de klant als voor je directe collega’s.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt minimaal een mbo-niveau 4 opleiding afgerond in de richting ICT Beheer;
 • Je hebt kennis van Windows/Linux gerelateerde applicaties;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je hebt 1-3 jaar ervaring in een zelfstandige technische functie;
 • Je bent accuraat en kunt goed plannen;
 • Je kunt heel goed zelfstandig werken, maar ziet ook het belang van een zorgvuldige communicatie om het samenwerken in een team te laten slagen;
 • Je bent flexibel ingesteld.

Wat bieden wij jou? 

 • Een zelfstandige, uitdagende functie in een jong en dynamisch team;
 • Veel ruimte voor persoonlijke, vaktechnische ontwikkeling en trainingen. Met een onbeperkt gebruik van een online opleidingsplatform;
 • Een salaris tussen € 3.000 en € 3.422 afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een auto van de zaak.

Wie zijn wij? 

Steunpunt Woonzorgtechnologie B.V. is een open steunpunt met als specialiteit woonzorgtechnologie en ICT; die ingezet worden voor een effectiever en efficiënter zorgproces. De zorgsector maakt steeds meer gebruik van technische ondersteuning, waarbij het van groot belang is dat zorgverleners voortdurend focus kunnen blijven houden op de zorg en de zorgbehoevenden. Wij nemen daarom graag een deel van of de gehele technische taken over en ontzorgen daarbij de zorg.

Steunpunt Woonzorgtechnologie B.V. werkt nauw samen met haar grote zus Van Breda B.V.; die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen, produceren en inbedrijfstellen van woonzorgtechnologische (software-) producten en systemen voor diverse zorgorganisaties door geheel Nederland.  

Waar kun je solliciteren?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Wij zijn ook oprecht benieuwd naar jou! Trigger ons met jouw CV en uitgebreide motivatie en solliciteer vandaag nog via onderstaande button.  

Wij beloven je dan zo spoedig mogelijk persoonlijk te contacten. Heb je meer info nodig of heb je vragen? Neem gerust contact op met onze collega van HR, Petra Jurriens, via vacature@steunpuntwzt.nl  

Solliciteer je niet direct en wil je een kandidaat aanbieden? Leuk dat je aan ons denkt. We gaan echter vooralsnog uit van onze eigen wervingskracht en zullen aangeboden kandidaten dan ook als een welkome tip beschouwen en zelf in procedure nemen.  

 • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 512 MB.
 • -

  Leuk dat je gaat solliciteren bij ons. Nog beter als je onze nieuwe collega zou worden! Mocht dit nou uiteindelijk niet zo zijn voor deze vacature dan ontstaan er wellicht nieuwe mogelijkheden in de toekomst. Daarom willen we graag je gegevens bewaren zodat we weer contact kunnen opnemen. Is dat oké?
 • -

  Wil je dit liever niet dan respecteren we uiteraard je privacy. We zullen jouw gegevens dan direct na afronding van de sollicitatieprocedure netjes verwijderen.